Hoppa till sidans innehåll

DM långdistans 2018 - info för funktionärer

18 AUG 2018 07:57
Söndag den 26 augusti arrangerar OK Hierne DM i långdistansorientering för Värmland. Information för dig som funktionär hittar du här. Om du är deltagare hittar du mer info (inbjudan, pm, startlista) i Eventors tävlingskalender.
  • Skapad: 18 AUG 2018 07:57

Arenan blir vid Mon i Skönnerud och karta/område som används är Skönnerud-Boda från fjolårets O-Ringen, med Andreas Blomgren som banläggare. Storleken på tävlingen är omkring 300 deltagare, vilket är relativt mycket med värmländska mått mätt.

Merparten av er medlemmar är redan tillfrågade och engagerade som funktionärer, men om vi lyckats missa just dig så är du välkommen att höra av dig till undertecknad så ska vi utan problem hitta en arbetsuppgift – alla klubbmedlemmars insats behövs för att genomföra en bra tävling.

De gemensamma aktiviteter vi har inplanerade är:
Tisdag 21/8 kl 18:00 Skyttepaviljongen Gillevi – kartsortering och inplastning, ju fler vi blir desto snabbare går det (finns viss reservation för att denna aktivitet skjuts upp till samma tid och plats onsdag kväll, om så blir fallet återkommer vi med info kring det med kort varsel tisdag eftermiddag)
Lördag 25/8 kl 09:00 Mon – bygge av arena, dvs sätta upp målfålla, skynke runt duschen, startfålla, resa diverse tält
Söndag 26/8 kl 07:00 Mon – utdelning av kontrollenheter för de som har fått till uppgift att sätta ut kontroller i skogen, ni vet vilka ni är
Söndag 26/8 kl 08:00 Mon – samling för dagen för alla övriga funktionärer (vars gruppledare inte meddelat någon annan tid) och göra de sista förberedelserna innan deltagarna anländer mellan kl 9 och 10. Alla deltagare kan förväntas vara i mål framåt kl 14, så att vi kan ha hela arrangemanget lyckosamt avvecklat framåt kl 15-16 på söndagseftermiddagen.

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta tävlingsledare Mathias Axelsson Löfvenholm på tel 070-2727394.

Välkommen till en trevlig dag tillsammans!

Skribent: Mathias Axelsson Löfvenholm
E-post: Adressen Gömd

Om OK Hierne

Vi är klubben som ingen vet varifrån vi kommer och med namnet som ingen kan uttala? Inte alls. Vi kommer från Koppom i västra Värmland, och Hierne uttalas "Järne". Vi har funnits sedan 1948.

 

Postadress:
OK Hierne - Orientering
Andreas Blomgren, Solberga Nolarstuga 1
67398 Koppom

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info