Hoppa till sidans innehåll
O-Ringen 2017

O-Ringenetapp i Boda

18 APR 2015 07:34
2017 blir året då OK Hierne verkligen sätts på kartan. Då kommer världens största orienteringsarrangemang O-Ringen med två etapper till Boda strax norr om Koppom.
  • Skapad: 18 APR 2015 07:34

Sedan något år tillbaka är det bestämt att O-Ringen 2017 arrangeras i Arvika. Nu är det även klart att två etapper kommer att avgöras i Boda. Arenan kommer att placeras mitt i byn och terrängområdena för etapperna blir söderut mellan Mjögsjön och Växaren för långdistansen. Medeldistansen startar med en tur upp på Bodafjället och passerar sedan norr om Svarttjärn vidare ner mot byn i Boda.

Det är flera från OK Hierne som redan åtagit sig stora uppgifter inom detta arrangemang. Andreas Blomgren är biträdande tävlingschef med speciellt ansvar för det som händer i skogen för alla etapper. Det innefattar bl a kartritning och banläggning. Kurt Nilsson kommer att vara med i banläggningsteamet i Boda med speciellt ansvar för terrängkontroll. Mathias Axelsson har tagit på sig ansvaret för arenan i Boda.

Mer om nyheten finns att läsa på O-ringens hemsida

Skribent: Andreas Blomgren
E-post: This is a mailto link

Om OK Hierne

Vi är klubben som ingen vet varifrån vi kommer och med namnet som ingen kan uttala? Inte alls. Vi kommer från Koppom i västra Värmland, och Hierne uttalas "Järne". Vi har funnits sedan 1948.

 

Postadress:
OK Hierne - Orientering
Andreas Blomgren, Solberga Nolarstuga 1
67398 Koppom

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info