Hoppa till sidans innehåll

Friska Koppom

10 AUG 2010 09:04
Nu har alla möjligheter att leta kontroller i Koppom.
  • Skapad: 10 AUG 2010 09:04

Naturpasset ”Friska Koppom” är ett friskvårdsprojekt i OK Hiernes regi i samarbete med Framtidsgruppen och Eda Kommun. Det pågår till 15:e september. Du har chansen att vinna priser samtidigt som du får nyttig motion. Du bestämmer själv när du vill ut och om du vill ta en promenad eller joggingtur.

Vi har placerat ut 25 kontrollstolpar runtom i Koppom. Vid varje kontroll finns en kod som du ska fylla i på kontrollkortet. När du hittat minst 20 kontroller lämnar du in kortet i Röda Villan eller postar det till OK Hierne, Kamomillgatan 8, 671 52 Arvika. Alternativt e-post till This is a mailto link. Eventuellt kommer det även finnas möjlighet att lämna in resultatet på OK Hiernes hemsida under september månad.

Kartan med kontroller är gratis och kan hämtas på Konsum eller Biblioteket vid skolan. Priser lottas ut bland de som klarat minst 20 kontroller.

Skribent: Andreas Blomgren

Om OK Hierne

Vi är klubben som ingen vet varifrån vi kommer och med namnet som ingen kan uttala? Inte alls. Vi kommer från Koppom i västra Värmland, och Hierne uttalas "Järne". Vi har funnits sedan 1948.

 

Postadress:
OK Hierne - Orientering
Andreas Blomgren, Solberga Nolarstuga 1
67398 Koppom

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info